Atut – en sorglig historia

Vi hade en himla tur att vi han ut och ta bilder mellan skurarna till och med solen glimtade fram! :) Och Atut var supermysig att rida, gick som en peng från början till slut! Så många fina bilder blev det, hade egentligen bara tänkt välja 3-4 stycken att lägga upp här på bloggen men kunde inte välja så det blev ett par till! :)

Det sorgliga med denna ridtur är dock att det kanske var hans sista, anledningen till att vi tog bilderna är att om han inte får ett nytt hem innan måndag åker han till slakt! En så underbar och fin pojke, blott 20 år och pigg och fräsch som en unghäst! Hoppas verkligen någon har förbarm för den fina lilla hingst. Och hoppas han hinner få många små fläckiga, ursnälla föl, som han själv, innan han vandrar ut på de evigt gröna ängarna. Så om ni känner att ni eller någon ni känner kan ge denna underbara pojke ett mysigt hem tveka inte att höra av er!
puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>