Mamma får behålla behålla sitt lilla monster!

Nu ska det bli ändringar på denna blogg, äntligen har mitt vanliga liv gett mig lite mer utrymme, jobbar inte lika mycket och och skoltiderna kommer bli mer flexibla så nu kommer det bli mer tid över att fokusera på hästarna! :) Fast förra veckan blev det väldigt mycket tankar på hästar, speciellt Laura som har tagit väldigt mycket av min tid från plugget mm. Det var meningen att min Luring Laura skulle gått det slakt idag, vilket  verkligen har varit döjobbigt, men pga av trassel med papper eller något blev det inget av det! Så himla underbart! :)

Var där igår för att göra henne jättefin för hennes sista resa, tog även en massa bilder som jag inte kunde titta på förrän mamma berättade att det inte blev något! Det syns ganska tydligt att jag har svårt att hålla tårarna tillbaka…

Hon är så himla fin!! Och nu ska jag spara varenda öre för att kunna ge henne ett försök att bli dräktig till våren, skulle verkligen vilja ha en miniLaura! :) I år fick hon knappt det, hon gick ju ihop med hingst men vi såg aldrig om det blev någon betäckning alls så jag vill ge henne ett riktigt försök till och då med denna hingst:

Cayolas halvbror, Zalmiyac, ja man kan väl se att det finns en ganska tydlig linje på min avel, ComeFast är målet! Haha Comefast är alltså Zalmiyac´s far liksom Cayolas. och Comefast´s far är Laura´s morfar! :) Så det skulle bli perfekt linjeavel i tredje led! :) Får man drömma riktigt långt hade det ju gärna fått bli ett svart flickebarn, men så länge det bli något är jag mer än nöjd med en lite fux hingst också så länge den är frisk och glad! :) puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>