Bröt mitt nyårslöfte med en gång!

Cajan i höstas! :)

God morgon!

Haha känner mig otroligt löjligt som sätter upp en massa fantastiskt planer för året och sen bryter dem alla redan andra veckan!! Men men inte mycket att göra, skolan bestämde sig för att sätta in en extra dag och då är det bara att göra som de säger, vilket betyder att jag åker till skolan måndag-torsdag denna veckan, och eftersom jag kommer hem sent finns det ingen chans att jag hinner rida, hade tänkt åka dit idag annars, men upp fem i morse sätta mig på tåget och sen inte hem igen förrän tidigast 16 vilket betyder att jag är hemma tidigast 19, då är det väldigt mörkt ute…

Plus att när man varit uppe i 14 timmar var av suttit på ett tåg i 6 och programmerat i minst 6 med ett helt nytt programmeringssystem är man helt död när man kommer hem!!

Men men inte mycket att göra, på fredag jobbar jag men bara till 14 så efter där tänkte jag pysa till mamma om bilen håller så långt, det lät väääligt skumt igår. :O Och sen är jag fri hela helgen, och då blir det också ridning, så satsar på ridning fredag, lördag och söndag! Blir iaf tre dagar bara en dag i får målet! Dock kommer Cayola ha stått i 8 dagar på fredag inge bra varken för mig eller fön mitt mål! Men från och med fredags ska jag börja följa mina mål igen! :)

Det är bara denna veckan som det blir lite extra med skolan, från och med nästa vecka kommer jag bara vara i skolan måndagar och torsdagar så då kommer det inte bli några problem att hinna med ridning! :D

Se aldrig bakåt bara framåt! :)
puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>