Första mötet med Granilli!

20130208-225518.jpg20130208-225525.jpgGod kväll bloggen!

Tog litet tid innan jag fick bilderna, teknikstrul som vanligt! ;)

Men wow vilken kille, jag är helt förälskad, så kär att tyvärr Zalmiyac du får hamna på andra plats denna pojke får bli Lauras nya pojkvän! Han var så himla mysigt och cool, gick runt i hagen som att han aldrig gjort annat och trots att flickorna trånade ikapp efter honom stod han helt lugnt och år innan han tog en liten middagslur!

Supersnälla att hantera också, trots den mer än rejäla nacken drog han inte en enda gång grimskaftet, trots att han var rätt pigg och glad! :) Men någonting som är lite extra fantastisk är hur ruskigt lik ComeFast han är, trodde först det bara var jag som letade efter små ComeFast-drag överallt men mamma höll med, med undantag för nacken då såklart den är i en klass för sig! :D

Så en himla trevlig dag hos mamma kan man säga! :)
Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>