Blivande mamma pyssel

20130419-163651.jpg

Nu när våren äntligen har kommit har vi tagit upp Laura från lösdriften för att lättare hålla koll på hennes brunst, vi har faktiskt redan seminerat henne, men alla stonast brunster har varit skitlånga och konstiga så vi har inga direkta förhoppningar…

Men iaf så har det blivit lite pyssel med min goa tjej, klippt av manen och borstat bort MASSOR med päls, syns dock inte på bilden då hon fäller mest på ryggen och rumpa! ;) Men nu känns det iaf som vi är igång och jag håller alla tummar och tår att det kommer gå bra och min fina lilla snäcka ska bli dräktig! :)

När hon har tappat all päls och våren kommit igång lite mer så det är grönt och fint ute ska jag knoppa upp henne, och sätta på blingblingtränset och ta massa fina bilder på henne! :)
Puss puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>