Secco E

Secco E secco2 Secco E secco secco3

Efter två dagar av fotograferade(hade bara blivit en om inte batteriet på min kamera dött!!) blev detta lite av resultatet på Secco, min absoluta favorit av alla unghingstar vi haft, har är så himla läcker, helt kolsvart med fyra vita strumpor och en stor bläs! Mums! ;) Fast de är verkligen inte därför jag fastnade för honom, utan för att han är världens goaste lilla charmtroll! Han blev två i år och är fortfarande jättesnäll! Det är visserligen hans polare Cuba också men inte riktigt lika charmig i mina ögon, hihi mamma tycker tvärt om! ;)

Stam: Sancisco-Gloster-Servus-Steinpilz XX
Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>